Rođendani

U Alexen kreativnoj radionici organizujemo najmaštovitije i najkreativnije rođendanske zabave za djecu, u trajanju od 2 sata. Zabava podrazumijeva organizovanu animaciju djece kroz veliki broj različitih aktivnosti i sadržaja, koje biramo u skladu sa uzrastom i željama djece. Djeca nisu posmatrači, svi aktivno učestvuju u sadržajima.

Zabava počinje kostimiranjem prisutne djece (posjedujemo kolekciju od preko 400 kostima za djecu i odrasle), facepaintingom– po želji,  a nastavlja se igranjem rođendanskog binga, mađioničarskim trikovima,  potom slijedi zakuska za djecu (koktel sendviči, pomfri, grickalice, slatkiši, sokovi). U nastavku zabave sva prisutna djeca učestvuju (glume) u maloj predstavi-bajci, koja ima prateću muziku i scenografiju, a nakon predstave slijedi disco bal, uz pjesmu i ples. Za kraj je predviđena ceremonija torte, a u slučaju da preostane vremena  uključujemo još neku od aktivnosti (crtanje na velikim panelima, neka od igrica- memory i sl.). Kada je u pitanju stariji uzrast djece, aktivnosti  se prilagođavaju njihovoj dobi, pa umjesto predstave imamo takmičarske igre tipa “Moj tim je bolji od tvog” , kvizove znanja i sl.

Tokom trajanja zabave, djeca su cijelo vrijeme pod nadzorom,  i svi zajedno učestvuju u navedenim aktivnostima.

Za Alexen slavljenike imamo obezbijeđene pozivnice koje se preuzimaju prije zabave, a nakon zabave dobiju CD sa preko 100 slika.

Igraona je zatvorenog tipa,  za vrijeme trajanja zabave prisutni su isključivo gosti naručioca zabave.

Zabava može trajati i duže od 2 sata, po dogovoru.

 

3 4 5 6 8 9 10 11 12 Ajla F413 14 15 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>