Rođendani

U Alexen kreativnoj radionici organizujemo sadržajne, maštovite i kreativne rođendanske zabave za djecu, u trajanju od 2 sata, po dogovoru i duže. Zabava podrazumijeva organizovanu animaciju djece kroz veliki broj različitih aktivnosti i sadržaja, koje biramo u skladu sa uzrastom i željama djece. Djeca nisu posmatrači, svi aktivno učestvuju u sadržajima. Po želji, zabave mogu biti tematske ili mix party i to se odnosi na oba paketa.

U ponudi su dva paketa:

1.paket

Zabava počinje kostimiranjem prisutne djece (posjedujemo kolekciju od preko 600 kostima za djecu i odrasle), facepainting po želji,  a nastavlja se igranjem rođendanskog binga, mađioničarskim trikovima,  potom slijedi zakuska za djecu (koktel sendviči, grickalice, slatkiši, sokovi). U nastavku zabave sva prisutna djeca učestvuju (glume) u maloj predstavi-bajci, koja ima prateću muziku i scenografiju, a nakon predstave slijedi disco bal, uz pjesmu i ples. Za kraj je predviđena ceremonija torte, a u slučaju da preostane vremena  uključujemo još neku od aktivnosti (edukativno-zabavne, takmičarske igrice, kvizove znanja i sl.). Po želji i dogovoru je moguće mijenjati sadržaje i aktivnosti (npr. umjesto predstave može se realizovati kratka kreativna radionica ili neka druga aktivnost i sl.).

Tokom trajanja zabave, djeca su cijelo vrijeme pod nadzorom,  i svi zajedno učestvuju u navedenim aktivnostima.

 Nakon zabave roditeljima putem E maila prosljeđujemo fotografije koje snima animator tokom zabave.

Paket ne uključuje tortu.

Djeca borave bez prisustva roditelja, a iznimno ostaje roditelj malog djeteta ili onog koje ne želi ostati samo. Igraona je zatvorenog tipa,  za vrijeme trajanja zabave prisutni su isključivo gosti naručioca zabave.

2.paket

Ovaj paket uključuje ponudu iz 1. paketa koja se odnosi na trajanje zabave, aktivnosti i sadržaje, koji se mogu kombinovati po želji, te koncept (prisutni su isključivo gosti naručioca zabave, djeca borave bez roditelja, pod nadzorom naših animatora, torta nije uključena u paket). Ovaj paket dodatno uključuje najmanje 50 fotografija i personalizovani video klip (do 2 minute), koji se naručiocu zabave šalju putem We transfera (mailom), a za snimanje, fotografisanje i postprodukciju zadužen je Studio 84. Paket je obogaćen mogućnošću da roditelji slavljenika/ce (ukoliko žele), mogu doći 15 minuta prije kraja zabave, kako bi se i oni kostimirali, a zatim bili fotografisani sa svojim djetetom. (Ove fotografije također snima Studio 84.).

Kada su u pitanju rođendanske torte, preporučujemo Fakat torte, sa kojima imamo odličnu saradnju, a izbor njihovih torti možete pogledati na njihovoj FB stranici.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju termina možete zvati na tel. 061 382 042  ili 061 745 590.

3 4 5 6 8 9 10 11 12 Ajla F413 14 15 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>