Blog

Novogodišnje zabave za djecu

NOVOGODIŠNJE ZABAVE ZA DJECU

Bliže nam se novogodišnji praznici. U Alexen kreativnoj radionici vrijedno pripremamo našu ponudu novogodišnjih zabava za djecu. Halloween zabave su bile fantastične,  svakodnevno se družimo sa malim drugarima i na rođendanskim proslavama, ali zimska bajka mora biti nešto posebno. Zato smo pripremili nekoliko različitih opcija i nadamo se da će vam neka od njih odgovarati.

.DSC07149

 

1. U našem prostoru za potrebe firmi ili organizovanih grupa djece nudimo novogodišnje zabave kojima može prisustvovati do 25 djece. Zabava u trajanju od 2 sata podrazumijeva: kostimiranje prisutne djece po želji, mađioničarske trikove, edukativno-zabavne igrice, predstavu-bajku u kojoj svi glume, disco ples sa Djeda Mrazom te podjelu paketića. (Paketići nisu uključeni u ponudu). U tematski dekorisanom, bajkovitom prostoru, djeca prožive istinsku čaroliju koju dugo pamte.

DSC08908

2. Zabave organizujemo i u vašem prostoru, a sve detalje o terminu, sadržajima, aktivnostima, trajanju i sl. dogovaramo sa naručiocima zabave. U skladu sa vašim potrebama i željama formiramo odgovarajuću ponudu.

dm3

3. U Alexen kreativnoj radionici će biti realizovana i naša novogodišnja zabava, čiji termin ćemo na vrijeme objaviti na našoj web i Fb stranici, a na koju će roditelji moći prijaviti djecu putem telefona. Ova zabava uključuje: kostimiranje sve djece po želji, novogodišnji bingo, mađioničarske trikove, predstavu-bajku u kojoj svi glume, disco ples sa Djeda Mrazom i podjelu paketića. (Paketići nisu uključeni u ponudu). Ovoj zabavi će moći prisustvovati do 20 djece, a ukoliko broj prijavljenih bude veći, oformićemo još jedan termin.

DSC00708

4. U Alexen kreativnoj radionici će biti realizovana i novogodišnja kreativna radionica, čiji termin ćemo također na vrijeme objaviti na našim stranicama. Roditelji će moći djecu prijaviti putem telefona, a ovo će biti još jedna prilika za male kreativce da se fantastično druže i stvaraju kroz igru. Ova zabava uključuje: kostimiranje sve djece (naša Kostimoteka broji preko 600 kostima za djecu i odrasle), mađioničarske trikove, novogodišnji bingo, edukativno-zabavne igrice, kratku kreativnu radionicu na kojoj svako dijete izrađuje i nosi kući svoj suvenir sa zabave.

dm2

Za sve detaljnije informacije, dogovor i prijave, možete nas kontaktirati putem telefona 061 745 590 ili 061 382 042.

Radujemo se predivnim druženjima sa malim drugarima!  Vaš Alexen tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>